Om oss

ELTEKNIK KONCERNEN

Vår historia

Elektrisk Service
Sedan 1924

Elteknik Koncernen har en lång historia, men för att sammanfatta så startade verksamheterna upp i den småländska bygden.

Tre elföretag i Emmaboda, Lessebo & Torsås fann till slut en gemensam ägare 2017 och har sedan dess expanderat till både Kalmar och Karlskrona med gemensam värdegrund där arbetsstyrkan komplettera varandra. Idag finns det c:a 50 medarbetare i företagen, men vi ser ett stort behov i det geografiska området som gör att vi tro på fler medarbetare i framtiden.

Med så mycket i vårt tjänsteutbud har vi en gedigen portfolio av utförda arbeten, projekt med bred kompetens och erfarenhet hos våra medarbetare.

 

Service & Kvalitet
i allt vi tar oss för!

Våra medarbetare är stolta, yrkeskunniga och noggranna. Säkerhet går hand i hand med service & kvalitet. Att kunna verka och leva på sin hemort ger ett personligt ansvar som lyser igenom allt vi tar oss för.

Vi på Elteknik Koncernen finns som en naturlig partner, nära till hands och med bred kunskap som vi gärna lyfter fram som tips och råd när vi gör behovsanalyser eller när vi offertera för arbeten.

Jag ser ett stort engagemang och stolthet hos medarbetarna inom företagen. Våra anställda tillåts att växa genom ansvar och koncernen har tydliga grundläggande värderingar som vi lever efter.

Kundnyttan står alltid i fokus. Vi har en målinriktad strategi där medarbetarna ges kontinuerlig kompetensutbildning. Stor vikt läggs i vårt eget kvalitet- och ledningssystem.

De verksamhetsområden som vi arbetar med är efterfrågade och företagen i koncernen har en uttalad tillväxtvilja.

Som vd kan jag ge snabba och korta beslutsprocesser för hela verksamheten.

Direkt nummer: 070-661 98 60
e-post: peter@elteknikel.se

Peter Rundgren

VD

Som ekonomiansvarig sköter jag all bokföring och delar av faktureringen. 

Direkt nummer: 0708-705246
e-post: kristina@elteknikel.se

Kristina Jonasson

Ekonomiansvarig

 

Jag har hand om administration samt hela koncernens löner. 
e-post: veronica@elteknikel.se

Veronica Rundgren

Administratör

Behöver du hjälp?
Ta kontakt med vårt
närmaste kontor! 

 

ELTEKNIK KONCERNEN
Emmaboda El Teknik & EMJ El Teknik

Postadress:
Långgatan 1B,
361 31 Emmaboda